A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Новонадеждинський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

До Дня Соборності України Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді».

Дата: 16.10.2023 20:18
Кількість переглядів: 45

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національнопатріотичне становлення молоді».

Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України (далі – Конкурс) проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки: Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національної академії педагогічних наук України, Європейської культурної асамблеї, Київської міської державної адміністрації, Всеукраїнського товариства «Знання» України.

Метою Конкурсу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання.

Пріоритетні напрямки Конкурсу:

- зміцнення національної єдності;

- консолідація українського суспільства;

- відновлення і збереження історичної пам’яті українського народу;

- національно-патріотичне виховання молоді;

- суспільний діалог задля національної ідентичності;

- героїчне протистояння Українського народу;

- свобода світогляду, віросповідання та капеланство;

- формування громадянської позиції, патріотичної свідомості, української та європейської ідентичності молоді засобами мистецтва;

- інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.

До участі у Конкурсі запрошуються: учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України, молодь, інші зацікавлені особи.

Конкурс проходить з 10.10.2023 по 22.01.2024.

Прийом конкурсних робіт забезпечується з 10.10.2023 по 06.01.2024.

Оцінювання конкурсних робіт експертною радою – до 18.01.2024

Оголошення переможців – 22.01.2024 К

онкурсні роботи направляються на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: institute2014@ukr.net), вказавши у темі повідомлення «ПІБ_на Конкурс», одночасно заповнюється заявка за посиланням: https://cutt.ly/zwmpRNHN Щорічний Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України засновано за ініціативи Герасименка Олександра Олександровича, Президента Інституту політико-правових та релігійних досліджень. Додаткова інформація: www.facebook.com/institute2015, institute2014@ukr.net

Реєстраційна картка вхідного документа адресата                         

Кореспондент

Інститут політико-правових та релігійних досліджень

ПІБ

Герасименко О.О.

Вхідний № та дата  документа

Вихідний номер  та дата кореспондента

Арк.

Дод.

17256/23

10/13/2023

    10/12/2023

1

7

Короткий  зміст:

Щодо участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт "Національне-патріотичне становлення молоді" з нагоди Дня Соборності України

Вид: Листи підприємств з питань освіти і науки

Кому адресовано: Синєгубов Олег Васильович

Доставка: Ел. пошта

Розглядає: Синєгубов Олег Васильович

Справа: 

Строк виконання до:

Строк продовжено до:

 

Знято з контролю:

 

             

Хід виконання

13.10.2023 Синєгубов Олег Васильович: Для відповідної роботи

Ковальська Віта Володимирівна: термін - відсутній

Семенуха Роман Сергійович: термін - відсутній

13.10.2023 Скакун Олександр Євгенович: Для відповідної роботи

Ананченко Костянтин Володимирович: термін - відсутній

16.10.2023 Ковальська Віта Володимирівна: Для відповідної роботи в межах компетенції

Бережна Ярослава Ігорівна: термін - відсутній

ПОЛОЖЕННЯ про Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді України»

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді України» (далі – Конкурс) заснований та проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень.

1.2. До участі в організації Конкурсу можуть залучатися партнери (органи державної влади, дипломатичні установи, громадські організації, приватні компанії, заклади вищої освіти, наукові установи) на підставі рішення голови Організаційного комітету.

1.3. Метою Конкурсу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання.

1.4. Пріоритетні напрямки Конкурсу: - зміцнення національної єдності; - консолідація українського суспільства; - відновлення і збереження історичної пам’яті українського народу; - національно-патріотичне виховання молоді; - суспільний діалог задля національної ідентичності; - героїчне протистояння Українського народу; - свобода світогляду, віросповідання та капеланство; - формування громадянської позиції, патріотичної свідомості, української та європейської ідентичності молоді засобами мистецтва; - інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.

1.5. До участі у Конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України, молодь, інші зацікавлені особи.

1.6. Конкурс проходить щорічно з 10 жовтня по 22 січня.

1.7. Основні етапи Конкурсу: Прийом конкурсних робіт здійснюється з 10 жовтня по 06 січня. Оцінювання конкурсних робіт експертною радою – до 18 січня. Оголошення переможців – 22 січня.

2 . ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

2.1. Загальне керівництво Конкурсом здійснює Організаційний комітет Конкурсу, персональний склад якого затверджується Президентом Інституту політико-правових та релігійних досліджень за поданням заінтересованих органів. 2

.2.До Організаційного комітету можуть входити за згодою: Президент Інституту політико-правових та релігійних досліджень, представники Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, дипломатичних установ, місцевого самоврядування, закладів вищої освіти, релігійних громад, громадських організацій, неурядових міжнародних проектів, засобів масової інформації та інші заінтересовані особи.

2.3. Організаційний комітет забезпечує організаційний, методичний та інший супровід Конкурсу.

2.4. Організаційний комітет може покласти адміністрування Конкурсу на третю особу.

2.5. Участь у роботі Організаційного комітету та експертної ради Конкурсу здійснюється на громадських засадах.

3. ПОРЯДОК ПОДАННЯ КОНКУРСНИХ РОБІТ

3.1. На Конкурс подаються індивідуально підготовлені конкурсні роботи, пов’язані з загальною тематикою Конкурсу. 3.2. Електрона версія конкурсної роботи повинна мати назву «прізвище та ім’я, назву ЗВО/наукової установи» державною мовою (наприклад, Петренко_Петро_НАН).

3.3. Конкурсні роботи повинні бути виконані на актуальну тему. Есе – невеликий за обсягом прозовий твір, що має довільну композицію і висловлює індивідуальні думки та враження з конкретного приводу чи питання, і не претендує на вичерпне і визначальне трактування теми. До участі в Конкурсі допускаються роботи у друкованому варіанті обсягом не більше двох аркушів формату А4 у форматі Microsoft Office Word, шрифт і розмір літер всіх частин есе – Times New Roman, 14, міжрядковий інтервал – 1,5; поля сторінок: верхнє – 2 см., нижнє – 2 см., ліве – 2,5 см., праве – 1,5 см.; нумерація сторінок – у верхньому правому куті. Творча робота передбачає наявність титульної сторінки, на якій відображається інформація про автора. Загальна нумерація сторінок починається з наступної сторінки. Есе повинно бути написано українською мовою. Роботи не можуть порушувати авторські та будь-які інші законні права будь-яких фізичних осіб чи господарюючих суб’єктів.

3.4.Конкурсні роботи разом з заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, назви конкурсної роботи, повне найменування навчального закладу (наукової установи), та згодою 3 на збір та обробку персональних даних), заявка на участь у конкурсі заповнюється конкурсантом у друкованому вигляді (текстовий редактор MS Word) та підписується ним особисто, яка разом із скан-копією і твором одночасно надсилається на е-адресу направляються на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: institute2014@ukr.net), вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».

3.5.Про прийняття роботи для розгляду у Конкурсі її автор повідомляється електронною поштою. Конкурсні роботи, надіслані на Конкурс із порушенням вимог цього Положення не розглядаються. Кожен учасник може подати не більше 1 конкурсної роботи.

3.6. При поданні конкурсної роботи конкурсанти погоджуються на обробку відповідної інформації, в тому числі персональних даних, визнають результати Конкурсу.

3.7. Подаючи організаторам заявку на участь у Конкурсі із своїми данними, фізична чи юридична особа тим самим надає згоду на обробку персональних даних учасника Конкурсу.

3.8. Листування з авторами не ведеться, конкурсні роботи не рецензуються, та не повертаються.

4. ОЦІНЮВАННЯ РОБІТ, ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

4.1. Оцінювання конкурсних робіт здійснюють члени Експертної ради.

4.2.До Експертної ради можуть входити за згодою: представники Інституту політико-правових та релігійних досліджень, представники Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, релігійних громад, громадських організацій, науковопедагогічні працівники, та інші особи.

4.3. Головою Експертної ради є Президент Інституту політико-правових та релігійних досліджень, за посадою.

4.4. Персональний склад Експертної ради затверджує Президент Інституту політико-правових та релігійних досліджень за поданням заінтересованих органів.

4.5.Для оцінювання конкурсних робіт встановлюються наступні критерії: актуальність; відповідність назви конкурсної роботи її суті; оригінальність викладених думок та креативність.

4.6. При оцінювання конкурсної роботи членом Експертної ради максимальна оцінка складає 5 балів.

4.7. На підставі отриманих оцінок членів Експертної ради, організаційний комітет Конкурсу створює рейтинг (рейтинговий показник). 4

.8. На підставі рейтингового показника встановлюються переможці, які нагороджуються дипломами 1, 2, 3 ступенів. 4 4.9.Дипломи підписуються Президентом Інституту політико-правових та релігійних досліджень.

4.10. Учасникам конкурсу видається сертифікат участі у конкурсі.

4.11. Дипломи переможців та сертифікати участі у конкурсі видаються в електронному вигляді.

4.12. За рішенням Організаційного комітету кращі роботи можуть бути видані в електронному виданні.

4.13. Результати Конкурсу остаточні та не підлягають оскарженню.

4.14. Результати Конкурсу публікуються на офіційній веб-сторінці Інституту політико-правових та релігійних досліджень (www.facebook.com/institute2015). Президент Інституту політико-правових Олександр Олександрович та релігійних досліджень ГЕРАСИМЕНКО 08 жовтня 2022 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено