A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Новонадеждинський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Міжнародний конкурс імені Петра Яцика

Дата: 24.10.2023 13:54
Кількість переглядів: 23

Міжнародний конкурс імені Петра Яцика

КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти повідомляє, що на виконання Указу Президента України від 09 листопада 2007 року № 1078 «Про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика», відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 20.10.2023 № 16290-23 «Про проведення ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика», із метою підняття престижу української мови, популяризації її серед молоді в 2023/2024 навчальному році буде проведено ХХІV Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.

З урахуванням Указу Президента України від 28 липня 2023 року № 455/2023 «Про внесення змін до деяких указів Президента України» в частині перенесення дати Дня української писемності та мови Конкурс стартуватиме 27 жовтня 2023 року.

Рекомендуємо провести І (шкільний) етап конкурсу в закладах загальної середньої освіти дистанційно.

Конкурс для учнів 3-11 класів закладів загальної середньої освіти проходить у чотири етапи: на рівні закладів освіти (листопад, дата визначається закладами освіти самостійно); на рівні територіальних громад (листопад-грудень); на обласному рівні (грудень–лютий); на всеукраїнському рівні (березень).

У другому-третьому етапах Конкурсу беруть участь по одному переможцю попереднього етапу в кожній категорії, які набрали найбільшу кількість балів.

Просимо під час організації змагання враховувати безпекову ситуацію в кожній окремій адміністративно-територіальній одиниці та проводити відповідні етапи Конкурсу з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

Наголошуємо, що участь учнівської та студентської молоді в Конкурсі є добровільною.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати за тел. 0953503925 – методист Світлана Клімова.

Церемонія відкриття Конкурсу транслюватиметься на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки України 27 жовтня 2023 року о 13:00 (https://youtu.be/r79aO7yJVqk).
Новина про відкриття Конкурсу на сайті МОН https://mon.gov.ua/ua/news/hhiv-mizhnarodnij-konkurs-z-ukrayinskoyi-movi-imeni-petra-yacika


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено